Webdesign & -Development

webdesign

Webdesign

Strak, snel en modern of sierlijk, klassiek en conventioneel? Voor een jong publiek of voor een ouder publiek? Het maakt bij A3ON niet uit. Onze webdesigners ontwerpen voor ieder doel en voor iedere doelgroep een passende website. Wij ontwerpen niet alleen het visuele aspect, maar denken ook met jou mee als het gaat om de inhoud. Dit resulteert in een betere vindbaarheid van zoekmachines.
Heb je al een website, maar heeft het een grondige metamorfose nodig? Dit is geen probleem, onze ontwerpers zijn jou graag van dienst!

Meer weten?

Webdevelopment

Na het ontwerp, komt de uitwerking. Wij ‘bouwen’ jouw website met grote zorg. Wij bouwen zowel passieve als actieve websites en werken met HTML, CSS en scripting. Daarbij zorgen wij ervoor dat het ontwerp op ieder communicatiemiddel, zoals tablets en telefoons, recht blijft doen.
Het kan natuurlijk zo zijn dat je al een ontwerp voor ogen hebt, maar de uitwerking is nog niet tot realisatie gekomen. Ook hier weer geen probleem, wij bouwen jouw ontwerp graag uit tot een functionerende website.
Na de oplevering kun je twee kanten op, zelf de website onderhouden of het onderhoud door ons laten doen. Hiervoor hebben wij altijd een op maat gemaakt service contract. Ga je voor de eerste optie, wij bouwen veel van onze websites in opensource CMS zoals WordPress en Joomla!, zodat zelf onderhouden geen rocket science hoeft te zijn.

Meer weten?

Voor al uw grafische vormgeving en webdesign