Flyers, Folders, Brochures

 

Flyers, folders en brochures zijn alle drie sterke communicatiemiddelen. Maar voor je begint aan het middel, moet je eerst twee vragen stellen: wat wil je bereiken en wie wil je bereiken? Pas hierna is het middel aan de orde. Maar welk middel je ook kiest, onze ontwerpers staan klaar voor jouw opdracht. Daarbij kunnen wij ook de drukwerkbegeleiding verzorgen, dus in alle gevallen helpen wij van het begin tot het eind!

 

Flyers

Een flyer is klein van formaat en gebruik je om jouw doelgroep te attenderen op een actie of evenement. Een flyer heeft alles in zich om als communicatie middel ingezet te worden tegen lage kosten. Onze ontwerpers zorgen voor een passend ontwerp bij jouw doel en doelgroep. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de huisstijl van jouw bedrijf zichtbaar is in het ontwerp.

Meer weten?

Folders

Met een folder informeer je klanten en poteniele klanten over jouw bedrijf en de producten en diensten die je aanbiedt. Het bestaat simpel uit 1 vel papier, dat 1 of meerdere keren is gevouwen. Een folder kun je gebruiken voor een eerste oriëntatie van klanten die al bekend zijn met jouw bedrijf en is onderdeel van een groter marketingplan. De ruimte voor informatie is beperkt, maar dat is voor onze ontwerpers geen probleem. Zij zorgen er voor dat alle informatie verwerkt wordt op een aantrekkelijke wijze.

Meer weten?

Brochures

In een brochure kom je tegemoet aan de wens van de klant, als deze meer en diepgaande informatie wil. Een brochure bestaat uit losse gevouwen vellen papier, welke in de rug vaak bijeengehouden worden door nietjes. Omdat een brochure uit meerdere pagina’s bestaat is er genoeg ruimte om alle gewenste informatie kwijt te kunnen. Een brochure voorzien wij van een omslag passend bij de huisstijl en de informatie in de brochure.

Meer weten?

Voor al uw grafische vormgeving en webdesign